28 Ocak 2014 Salı

Hoşgeldin Çınar :)

Can dostum, biricik arkadaşım Deniz'im kasım ayında anne oldu, bolyanağıma bir erkek kardeş getirdi:) Çınar bebek bize 40 uçurmasına gelecekti ancak araya hastalıklar girdi, zamanı denkleştiremedik derken 40 uçurması oldu sana 80 uçurması:)

Geçtiğimiz hafta Yasem'in de izinde olmasını fırsat bilerek nihayet buluştuk. Biz Deniz'le keyfimize bakarken Yasecik 2 bebekle hayat nasıl olurmuş tecrübe etti! Yasem, çok iyi bir anne olacaksın sen de inşallah, en kısa zamanda grubumuzun 3.bebeğini senden bekliyoruz bilesin:)



Nehir Çınar'ı daha önce görmüştü ama bu buluşma sayesinde yakından inceleme fırsatı buldu. Sanırım Çınar' kel kafa bebeğine benzetti. Cici yaptı, hep dokunmaya çalıştı, bazen biberonunu verdi, bazen "eee eee" dedi. Halinden oldukça memnundu. Çınar da bizimkini sevdi galiba, gülücüklerini esirgemedi:) Bakın bıdıklar siz ikiniz çok iyi arkadaş olacaksınız ona göre !


Biz anlamasak da onlar anlaşıyor gibiler :)



Çınar'ım hep böyle güleryüzlü olursun inşallah, Allah seni nazarlardan saklasın


Can dostlarım, sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız, hep hayatımda olun e mi !



Sevgiler,

1 yorum:

  1. Vallahide billahide 2 cocuk denemesi yapmisim. Kader bakti ki bu basa cikacak 2 manyak sapsik verdi ama 2 saat basa cikmaya benzemiyor tabi benim tatlisler😀

    YanıtlaSil