29 Kasım 2014 Cumartesi

İyi ki doğdun Çınar :)


Deniz'imin kuzusu, Çınar'ımızın 1. yaşını kutladık bu ay. Nasıl geçti 1 sene demicem, çeken bilir dimi Deniz'im :) 

Çınar'ın doğumgünü için ne yapsak, evde mi, dışarda mı, arkadaşları katsak mı, ailece mi olsak derken sonunda herkesi bir araya toplayarak, kendi nişanını yaptığı yerde çok güzel bir doğumgünü organize etti Deniz. Kadıköy minibüs yolu üzerindeki Zero Cafe, doğumgünü, nişan vb. kutlamalar için gerek dekorasyonu gerekse hizmetiyle oldukça uygun bir mekan. 

Doğumgünü öncesinde beraber Eminönüne gidip çeşitli süsler ve hatıra çerçevesini aldık. Bu hatıra çerçevesi olayı Eminönü'nde gerçekten çok çok uygun bir fiyata satılıyor, sadece 10 tl! Geçen sene Nehir'in doğumgünü için 10 katından fazla verdiğimi düşününce ahh vahh edip duruyorum. Ayrıca bir çok çeşit yapmışlar, temalara uygun olanlar var, üzerinde isim yazmak için boş alan olanlar var bizim aldığımız gibi. Becerikli arkadaşım bu boş olan alana çok güzel yazmış Çınar'ın ismini, süper bir çerçeve olmuş. 


       Çınar, babasının boğazına dayanmış, şimdiden bu evde benim sözüm geçer diyor tabi :) 


                                                       Savaş ailesi, ne güzelsiniz siz öyle 

Süs olarak 1 yaş temalı orta süsleri, peçeteler, çubuklar ve küçük bannerlardan aldık, tabi bir sürü de balon. Ben kahvaltı tabaklarına konması için çubuklara uygun kürdanlar yaptım, onlar da pek şeker oldu :) Misafirlerine dağıtmak için Çınar'ın resmiyle magnetlar yaptırmış Deniz, küçük papyonuyla çok tatlı bıdık. 




Çocuktan çocuk anneler :) 

Gelelim o güne; Nehir'in geçen seneki haline göre bence Çınar oldukça sakindi. Normalde uyuması gereken zamanda bile uyumadı ama hiç huysuzluk da yapmadı. Bir şeyler olduğunun farkında, o kucak senin bu kucak benim gezdi durdu ama aslında kendisi kapıdan çıkıp gitmeye pek niyetliydi, hızlı hızlı öyle bir yürüyor ki, hiç tek başına bırakmaya gelmiyor. Bir de masanın üzerindekilere karşı bir zaafı var, her şeyi eline alsın, yerlere atsın, birileri toplar nasılsa :) 

Pastası da çok çok güzeldi. Rengarenk, üzeri tam çocukların dikkatini çekmeye yönelik şekilli çubuklarla dolu ( bakınız Çınar'ın aşağıdaki hallerine ) ve tadı nefis bol çikolatalı bu pastayı Misket Pasta yapmış, ellerine sağlık, gerçekten çok başarılıydı. 











Her yaşın pastan gibi çoook renkli, çoook tatlı ve güzel sürprizlerle dolu olsun kuzum. İyi ki doğdun Çınar, İyi ki Çınar'ı doğurdun Deniz :) Hep beraber daha nice doğumgünleri kutlarız inşallah ! 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder